Met het StripKookboek wil chef-kok en stripliefhebber Leon Verhoeven kookliefhebbers enthousiast maken voor strips én stripliefhebbers enthousiast maken voor koken. Dit doet hij door achtenvijftig gerechten te laten illustreren door maar liefst drieënvijftig toptekenaars!

De recepten zijn makkelijk te bereiden, zeer smaakvol en alle ingrediënten zijn te vinden in de plaatselijke supermarkt. Door verschillende gerechten uit het boek te combineren kan de lezer zijn gasten een compleet en smakelijk diner voorschotelen.

“Ontdek de gerechten en maak kennis met het puikje van stripmakend Nederland terwijl u al bladerend besluit wat u vandaag eens gaat bereiden.” – Eric Heuvel, tekenaar van o.a. January Jones

Het StripKookboek zal worden gepresenteerd op 11 november aanstaande. Iedereen is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De presentatie is in CookSpoint, met 4000 m2 een van de grootste kookwinkels van Nederland. Ontvangst is om 15.00 uur, om een half uur later los te barsten met de presentatie. Entree is gratis. Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat u op de gastenlijst staat.

Om er zeker van te zijn dat de gerechten ook echt lekker zijn, en eenvoudig te bereiden, hebben we enkele tekenaars zover gekregen om diverse recepten te testen (bereiden én opeten!). Hoe dat afliep, laten we tijdens de presentatiemiddag zien. Een exclusieve preview hiervan is alvast hier te bekijken:

• Wanneer: maandag 11 november van 15.00 uur tot 18.00 uur
• Locatie: CookSpoint, Vareseweg 85, 3047 AT Rotterdam (gratis parkeren)

Wilt u hierbij aanwezig zijn, stuur dan een email naar [email protected]

Bestellen