Schrijver en oud-politicus Boris Dittrich deelt zijn ervaringen als emigrant en expat en schreef hier 14 korte verhalen over. Nu gebundeld in het boek De wereld rond met Boris Dittrich met tekeningen van Dick Matena. Zaterdag 9 februari lanceert hij zijn boek met een presentatie op de EmigratieBeurs in Expo Houten.

Met oog voor de schoonheid van het alledaagse beschrijft Boris Dittrich zijn belevenissen in de landen die hij bezocht. In zijn verhalen verweeft hij oude en nieuwe herinneringen. Zoals aan de consternatie die hij veroorzaakte in een Oostenrijks wegrestaurant, de speech die hij als Boris Pasternak hield in Amerika en aan de keer dat hij – zich van geen kwaad bewust – zijn favoriete Scandinavische thrillerschrijver dwarszat in een Noorse coffeeshop.

Kom naar de presentatie van Boris Dittrich en laat na afloop uw boek signeren! Zaterdag 9 februari 13.30 tot 14.20 uur in Zaal 5. Het complete programma kunt hier bekijken. Verhinderd? Het boek De wereld rond met Boris Dittrich is ook te verkrijgen via de boekhandel en via onze webshop.

Klik hier om vrijkaarten voor de boekpresentatie te bestellen, maar wacht niet te lang, want op = op.

Foto Boris Dittrich door Peter Beemsterboer