Eind vorig jaar hebben wij zo veel mogelijk dames en heren opgeroepen mee te doen aan de Bommelkleurwedstrijd. Uit de inzendingen hebben wij samen met Bommeltekenaar Dick Matena de volgende winnaars uitgekozen: José Rasing, Marcel Geenevasen, Ezra de Leeuw, Naomi Koning-Swart, Ineke Muller, Hanna Gruijs-Bax, Floris Jan Dalenberg, Sjoerd Leenstra en Cees Bruinink. Zij krijgen allemaal een door Dick Matena gesigneerd exemplaar van Tom Poes en de Pas-kaart thuisgestuurd*.

Heer Bommel Floris Jan Dalenberg 1Er kan er echter maar een de hoofdprijs winnen; een exemplaar van Tom Poes en de Pas-kaart met zijn of haar eigen omslag! De winnaar wist zich  – naast het zorgvuldige en warme inkleurwerk – vooral te onderscheiden door zijn creativiteit. Hij bedacht houtnerven in de tafel, barsten in de trap en bedacht zelfs teksten voor op de flessen. De winnaar is Floris Jan Dalenberg! Allemaal van harte gefeliciteerd!

Bekijk alle winnende inzendingen op facebookTom Poes en de Pas-kaart is als softcover verkrijgbaar voor € 8,95. Bovendien is deze uitgave ook als hardcover verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage van 500 exemplaren voor 16,95 per stuk.

Klik hier om de kleurplaat te downloaden en te printen.

*De albums worden eind volgende week verstuurd naar de winnaars.