Puppy Love 1 – Er keft iets in de keuken

Puppy Love 1 – Er keft iets in de keuken

 4,95

Puppy Love gaat over de onderlinge strijd tussen een kat en een puppy. De kat leeft als een koning, totdat hij er op een dag een zusje bij krijgt: de puppy.

De strips zijn gebaseerd op de huisdieren van tekenaar Hans van Oudenaarden en zijn vrouw Caroline, die de teksten schreef. “Onze kat Robin stond lange tijd geleden voor hetzelfde dilemma toen wij hond Nell in huis namen. In het begin was Robin heel erg van slag, maar de dieren konden niet om elkaar heen en uiteindelijk werden ze goede vrienden.”
Van Oudenaarden: “De wereld van de kat staat op z’n kop en zijn gevoelens schieten alle kanten op. Want de ‘grote broer’ haat zijn nieuwe zusje, maar hij moet ook van haar houden en haar beschermen. De puppy is op haar beurt onverwoestbaar optimistisch en gek op haar grote broer.”

Hans van Oudenaarden was ghost artist voor onder andere Donald Duck, Sjors & Sjimmie en Jan, Jans en de kinderen en brak door met zijn eigen strip Rhonda in Frankrijk en Duitsland. Puppy Love was tot 2018 dagelijks te lezen in de krant Metro.

Product Description

ISBN 9789492840837

48 pagina’s, softcover, geniet

Verschijnt 27 november 2020