Helend Dagboek

Helend Dagboek

 16,95

Helend dagboek is een prachtige mogelijkheid je verdriet op te schrijven en gelijkertijd te verwerken. Lege beschrijfbare bladen worden afgewisseld met mooie, toepasselijke gedichten en wijsheden. Alles gebundeld met gepaste, serene illustraties. Een prachtig geschenk om te ontvangen in de meest donkere dagen van je leven.

Product Description

Een ieder verwerkt verlies op een andere manier: door bijvoorbeeld troostende woorden, helende oefeningen en/of door het opschrijven van zijn of haar ervaringen en gevoelens. Maar nog nooit zijn deze verschillende manieren van verwerking gecombineerd in één boek, terwijl de behoefte hiernaar nu juist heel erg groot is.

Met het verschijnen van het Helend Dagboek wordt er eindelijk wel aan die vraag voldaan. Het is een boek vol inspirerende teksten, foto’s, gedichten, troostende woorden, helende oefeningen en met lege pagina’s om gevoelens en ervaringen te verwoorden, en expressie te geven aan verdriet op welke wijze dan ook, opdat de pijn geheeld kan worden. Het boek is geschreven door Marlies van Son, auteur van Licht op Verdriet, inmiddels bekend als één van de mooiste boeken over verlies.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Helend Dagboek” te beoordelen