Bestemming Bangkok (pocket)

Aanbieding!

Bestemming Bangkok (pocket)

 9,99  4,99

Als expat Anton de Haas de kans krijgt om zijn carrière af te sluiten in Azië, het continent waar hij is opgegroeid, grijpt hij die met beide handen aan. Zijn vrouw Marga is minder enthousiast: zij voelt zich niet thuis in Thailand en keert al snel terug naar Nederland. Intussen raakt Anton in de ban van Sumalee, zijn aantrekkelijke Thaise medewerkster. Met haar belandt hij in een spannend rad van avontuur dat steeds sneller gaat draaien.

Product Description

“De gedachte aan een abortus benauwt hem. Aan de andere kant kan een kind zijn leven lelijk in de war sturen. En hoe moet hij Marga dat uitleggen?” Als expat Anton de Haas de kans krijgt om zijn carrière af te sluiten in Azië, het continent waar hij is opgegroeid, grijpt hij die met beide handen aan. Zijn vrouw Marga is minder enthousiast: zij voelt zich niet thuis in Thailand en keert al snel terug naar Nederland. Intussen raakt Anton in de ban van Sumalee, zijn aantrekkelijke Thaise medewerkster. Met haar belandt hij in een spannend rad van avontuur dat steeds sneller gaat draaien. De zaken worden gecompliceerd als blijkt dat de veel jongere Sumalee in verwachting is van Anton. Als het nieuws van de geboorte van hun dochter Nederland bereikt, stapelen de problemen zich op. Langzaam maar zeker raakt Anton steeds verder verstrikt in een web van ondoorgrondelijke familiebanden, schulden en chantage.

“Zoals voor veel van zijn farang-lotgenoten geldt: het lijkt zo idyllisch. Maar liefde, of wat daarvoor doorgaat, maakt ook hier vaak blind. De ‘verovering’ van een Thaise ‘schone’ verandert nogal eens in het tegendeel: wie heeft wie nu ‘veroverd’? Vanuit zijn kantoor hield hij een prima zicht op het terrein van de Nederlandse ambassade, ook toen hij het zicht allang verloren had op waar zijn nieuwe Thaise levensgezellin mee bezig was. Het eindigde in een persoonlijk drama.” – Gerard Kramer, Hr. Ms. Ambassadeur te Bangkok, 2000-2004

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bestemming Bangkok (pocket)” te beoordelen